Bloons Tower Defense

Bloons Tower Defense 4

Aapjes verdedigen een toren

De aap van Bloons staat bekend om zijn haat jegens ballonnen. Dit keer staan de ballonnen niet in een leuk motiefje maar leggen ze een traject af. Aan jou de taak om die naargeestige ballonnen kapot te prikken. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verschillende moeilijkheidsgraden
  • Eenvoudig te leren

TEGEN

  • Niet erg uitdagend
Meer

Goed
7

De aap van Bloons staat bekend om zijn haat jegens ballonnen. Dit keer staan de ballonnen niet in een leuk motiefje maar leggen ze een traject af. Aan jou de taak om die naargeestige ballonnen kapot te prikken.

Je begint in Bloons Tower Defense met een klein aapje die pijltjes op de ballonnen schiet. Naarmate je verder komt krijg je betere wapens. Dat is maar goed ook, want de ballonnen in Bloons Tower Defense zijn elke ronde een stukje moeilijker kapot te schieten.

Bloons Tower Defense komt in verschillende moeilijkheidsgraden en de makkelijke variant is te eenvoudig om een uitdaging te vormen. Daarnaast kost het veel tijd om deze uit te spelen. De moeilijkere spellen in Bloons Tower Defense kosten zelfs nog meer tijd.

Heb je alle levels van Bloons uitgespeeld en wil je graag nog meer ballonnen kapot schieten, dan is Bloons Tower Defense jouw redder in nood. Je schiet de rubberen opblaasballen die over de weg vliegen kapot met verschillende wapens. Iedere ballonfobicus gaat helemaal los op het geprik en geknal!

Meeste download Actiespellen voor Web-apps

Meer
Bloons Tower Defense

Naar de site

Bloons Tower Defense 4